Umplutura de oua

Se fierb tari, 4 din cele 6 oua. Dupa ce s-au racit se toaca marunt. Se toaca marunt si castraveciorul, la fel si patrunjelul verde si se amesteca to

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 250 ml ulei
  • 1 castravecior murat in otet
  • patrunjel verde
  • 1 lingura mustar
  • zeama de lamaie
  • otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb tari, 4 din cele 6 oua. Dupa ce s-au racit se toaca marunt. Se toaca marunt si castraveciorul, la fel si patrunjelul verde si se amesteca toate impreuna cu ouale tocate. Se potriveste totul la gust cu sare, piper si putin otet. Din cele 2 galbenusuri ramase, mustar, zeama de lamaie si ulei se face o maioneza, care mai apoi se amesteca impreuna cu compozitia de oua.


Se foloseste umplutura la prepararea diferitelor aperitive.

Alte retete culinare:

Placinta de dovleac

Ciuperci la cuptor

Chiftele

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala