Totilla de Patatas

Se taie cartofii in feliute mici si subtiri si se prajesc in uleiul incins. Se bat ouale intr-un castron, dar nu excesiv. Se scot cartofii si se pun i

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 100G mozzarella

Mod de preparare

Se taie cartofii in feliute mici si subtiri si se prajesc in uleiul incins. Se bat ouale intr-un castron, dar nu excesiv. Se scot cartofii si se pun in castron impreuna cu ouale si branza. Se prajeste ceapa, apoi se adauga compozitia in tigaie(de preferat ca tigaia sa fie mai inalta). Se prajeste pe o parte acoperita de un capac si se intoarce pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii intinse.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert brownies cu nuca

Desert brownies cu nuca
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala