Tortilla Espanola

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se soteaza ceapa la temperatura medie timp de 6 - 8 minute, pina devine aurie. Se scurgea ceapa de ulei, pastrind

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 lingurite ulei de masline
  • 2 cepe mici
  • taiate felii
  • 2 cartofi
  • curatati si taiati fisii subtiri
  • 6 oua
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se soteaza ceapa la temperatura medie timp de 6 - 8 minute, pina devine aurie. Se scurgea ceapa de ulei, pastrind 2 lingurite in tigaie. Se rastoarna cartofii in apa fierbinte si se lasa timp de 4-5 minute. Se bat ouale intr-un vas mare si se adauga ceapa si cartofii, sare si piper dupa gust. Se rastoarna ouale in tigaie si se lasa doua minute. Imediat se pune tigaia in cuptorul incins si se lasa 20 - 30 de minute. Se rastoarna tortilla pe un platou, se taie bucati si se serveste cu salata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu Pere si Ciocolata (Reteta Video)

Cred ca este una dintre cele mai simple si mai rapide prajituri facute, pentru ca nu trebuie sa separam oua, nu trebuie sa...

Prajitura cu Pere si Ciocolata (Reteta Video)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide