Sufleu de peste

Pestele se curata,se spala si se fierbe.Cand este gata fiert se scoate din apa,se racoreste,apoi s scot oasele toate,iar carnea se framanta bine pana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g peste
  • sare
  • 4oua
  • 2 ling faina
  • 50g unt
  • un pahar cu lapte

Mod de preparare

Pestele se curata,se spala si se fierbe.Cand este gata fiert se scoate din apa,se racoreste,apoi s scot oasele toate,iar carnea se framanta bine pana devine o pasta.Se face un sos alb din doua linguri de faina amestecate cu untul,pe foc,si cu laptele adaugat treptat.Se amesteca sosul cu pasta de peste,se pun galbenusurile pe rand,se adauga sarea si albusurile batute spuma,amestecand usor.SE unge cu unt un vas,din care se va servi si la masa,se toarna compozitia in el si se introduce in cuptor.
Cand este gata se serveste imediat

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors