Sufleu de dovlecei cu branza de vaci

Se rad dovleceii de coaja,se spala,se taie bucatele si se inabusa,impreuna cu verdeata tocata,in putina apa,pe foc mic.Cand sunt fierbinti,se strecoar

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4dovlecei
  • patrunjel si marar verde
  • o ceasca lapte
  • 250g branza de vaci
  • o lingura unt
  • 3 oua

Mod de preparare

Se rad dovleceii de coaja,se spala,se taie bucatele si se inabusa,impreuna cu verdeata tocata,in putina apa,pe foc mic.Cand sunt fierbinti,se strecoara,se trec prin sita si se amesteca cu putin lapte si se pun pe foc sa scada apa pe care o contin.Se amesteca pana devin o pasta.se adauga branza de vaci,sare si galbenusurile,se amesteca bine,apoi se introduc albusurile batute spuma tare,amestecand usor.Se unge o forma cu unt,se toarna compozitia in ea si se introduce in cuptor sa se coaca.Nu se deschide cuptorul 20 minute.
Se serveste imediat ce este gata

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors