Sufleu de branza cu lapte

Aceasta reteta este foarte buna si usor de preparat. Daca iti plac aperitivele, pregateste sufleu de branza.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cesti de lapte
  • 80g cascaval
  • 125 g faina
  • 80 g telemea
  • 5 oua
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Aceasta reteta este foarte buna si usor de preparat. Daca iti plac aperitivele, pregateste sufleu de branza. Se pune untul intr-o tigaie pe foc si cand s-a incalzit se torna faina, amestecand repede cu lingura ca sa se incorporeze untul. Se pune laptele treptat amestecand energic pana se termina, apoi se mai amesteca pe foc ca sa se ingroase. Se ia sosul de pe foc, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu branza rasa, galbenusurile, cu sare si piper. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca in compozitie foarte usor, amestecand de jos in sus. Se unge un vas de sticla incasabila cu unt, se toarna compozitia in el si se introduce in cuptor la foc mic. Nu se deschide cuptorul 20minute.


Se serveste imediat dupa ce s-a scos din cuptor.

 

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala