Rulade de omleta cu crema de orez

Fierbem orezul spalat. Se curata legumele. telina se taie felii subtiri, ceapa verde, usturoiul si ardeiul gras se toaca. Se calesc legumele intr-o l

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g orez basmati »sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi
  • 1 fir telina
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 5 linguri ulei
  • 100 ml iaurt
  • 1 lingurita ierburi de Provence
  • patrunjel
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 10 oua
  • 80 ml apa minerala

Mod de preparare

Fierbem orezul spalat.

Se curata legumele. telina se taie felii subtiri, ceapa verde, usturoiul si ardeiul gras se toaca. Se calesc legumele intr-o lingura de ulei si se amesteca impreuna cu iaurtul si orezul.

Se adauga ierburi de Provence, sare si piper.

Se bat ouale cu sare si apa minerala si se coc in restul de

ulei 8 omlete subtiri.

Se umplu cu compozitia de orez, se ruleaza, iar capetele se leaga cu un fir de ceapa verde.
Se taie jumatati.

Alte retete culinare

Salata de pui

salata cruditati

Salata din pioept de pui cu ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta-melc cu sunca si mozarella

Dupa cum deja ma stiti, ador retetele rapide si cu ingrediente putine :)) Asa ca v-am mai adus una, cat de buna este, depinde...

Placinta-melc cu sunca si mozarella
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide