Rulada de ou

Amestecam trei galbenusuri cu faina, , branza, smantana si piper. La final adaug albusurile batite spuma cu un praf de sare. Ungem tava cu unt, acoper

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 3 lg cu faina
  • 1/2 pahar cu caldut
  • 1 lg cu unt
  • 100g branza
  • 200g cascaval
  • 1 paharel cu smantana
  • 200g sunca de pui
  • 100g orez
  • 2-3 fire de ceapa verdepesmet-100g
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Amestecam trei galbenusuri cu faina, , branza, smantana si piper. La final adaug albusurile batite spuma cu un praf de sare.

Ungem tava cu unt, acoperim cu hartie pergament su rasturnam compozitia de ou. Intindem bine stratul de ou si dam la cuptor 20-25 min.

FFierbem orezul in apa cu un praf de sare si un strop de ulei. Il scurgem si il amestecam fierbinte cu cascavalul dat pe razatoare si ceapa verde tocata marunt.

Asezam deasupra foii de ou felii de sunca si orezul impreuna cu cascavalul si rulam cu grija.

Dam rulada prin ou batut, prin pesmet calit inainte in putin ulei si asezam rulada din nou pe tava de copt.

Mai bagm la cuptor pana se aureste pesmetul.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors