Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu atentie. Pulpa rosiilor se amesteca apoi cu felia de paine inmuiata in si stoarsa bine. Se adauga
Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu atentie.
Pulpa rosiilor se amesteca apoi cu felia de paine inmuiata in si stoarsa bine.
Se adauga patrunjelul, ceapa data prin razatoare, putina sare si ouale, tocate marunt.
Se umplu rosiile cu acest amestec, se presara cu pesmet si se lasa la cuptor circa o jumatate de ora.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala