Oua umplute in stil mediteranean

Se fierb ouale sa fie tari. Se taie in jumatati, si se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu putin ulei de masline, cu pestel

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 ardei rosu
  • 1 conserva de peste (tuna)
  • masline verzi
  • smantana
  • 1 lingura de faina
  • cascaval ras
  • ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierb ouale sa fie tari. Se taie in jumatati, si se separa galbenusurile de albusuri.

Galbenusurile se amesteca cu putin ulei de masline, cu pestele, cu ardeiul si cu maslinele taiate in cubulete foarte mici. Se vor umple jumatatile de oua ramase cu ceea ce a rezultat si se aseaza intr-un vas de cuptor.

Separat de face un sos bechamel si se toarna peste oua. Deasupra se pune cascaval ras si se lasa la cuptor 15- 20 de min.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salata verde creata cu sunculita de porc

  O ciorba de salata este bine venita dupa o perioada de sarbatori  in care ne-am infruptat cu de toate. Totusi...

Ciorba de salata verde creata cu sunculita de porc
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide