Reteta de oua umplute in stil italian este o reteta de aperitiv, pe care o gasiti pe culinar.ro. Ouale umplute sunt usor de preparat si se gatesc rapid.
Reteta de oua umplute in stil italian este o reteta simpla de aperitiv. Se fierb ouale tari. Se toaca ceapa marunt si se caleste in unt. Se adauga rosiile din conserva si se zdrobesc cu furculita. se adauga 2 usturoi tocati, se da in clocot si se lasa la fiert cca 10 minute. Se condimenteaza cu sare, piper, boia si oregano. Se decojesc ouale si se taie in jumatati pe lung. Se scot galbenusurile si se paseaza cu branza gorgonzola zdrobita, smantana dulce, nucsoara si piper. Se umplu ouale cu acest amestec. Se toarna sucul de rosii intr-o forma unsa, se asaza ouale, se coc la cuptor 15 minute, in cuptorul incins.
Ouale umplute in stil italian se servesc ca aperitiv.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post