Oua umplute in stil italian

Reteta de oua umplute in stil italian este o reteta de aperitiv, pe care o gasiti pe culinar.ro. Ouale umplute sunt usor de preparat si se gatesc rapid.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1 ceapa
  • 2 linguri unt
  • 1 conserva rosii
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 lingurita oregano
  • 200 gr branza gorgonzola
  • 3 linguri smantana
  • nucsoara

Mod de preparare

Reteta de oua umplute in stil italian este o reteta simpla de aperitiv. Se fierb ouale tari. Se toaca ceapa marunt si se caleste in unt. Se adauga rosiile din conserva si se zdrobesc cu furculita. se adauga 2 usturoi tocati, se da in clocot si se lasa la fiert cca 10 minute. Se condimenteaza cu sare, piper, boia si oregano. Se decojesc ouale si se taie in jumatati pe lung. Se scot galbenusurile si se paseaza cu branza gorgonzola zdrobita, smantana dulce, nucsoara si piper. Se umplu ouale cu acest amestec. Se toarna sucul de rosii intr-o forma unsa, se asaza ouale, se coc la cuptor 15 minute, in cuptorul incins.


Ouale umplute in stil italian se servesc ca aperitiv.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors