Pentru oua umplute in coaja lor se fierb ouale tari, dupa ce au fost bine spalate. Se lasa sa se raceasca. Se taie in lung, in doua, cu un cutit ascutit.
Pentru oua umplute in coaja lor se fierb ouale tari, dupa ce au fost bine spalate. Se lasa sa se raceasca. Se taie in lung, in doua, cu un cutit ascutit, astfel incat sa nu se sfarame coaja. Se scot albusul si galbenusul pe un fund de lemn, iar cojile se lasa la o parte. Se toaca oul destul de marunt fara sa se zdrobeasca insa de tot. Se adauga o lingura plina de caimac sau de smantana si miezul de la o felie subtire de franzela muiat in lapte. Se amesteca totul pana nu se mai cunoaste painea; se pune sare, piper si marar taiat fin. Cu aceasta pasta se umplu putin bombat cojile de ou, se bat pe deasupra in pesmet fin si se prajesc in unt numai pe partea umpluta.
Ouale umplute in coaja lor se servesc calde.
Suntem in deplasare, la mama. Stand asa cu mama la o sueta, dupa ce am hranit gainile, cei 4 fazani, iepurele de companie ,...
Aperitiv budinca rest, restul e istorieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala