Oua umplute in aspic

Daca vrei sa prepari aperitive delicioase, pregateste oua umplute in aspic. Aceasta reteta este foarte buna.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 oua
  • 3-4 ficatei de pui
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita mustar
  • aspic
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Daca vrei sa prepari aperitive delicioase, pregateste oua umplute in aspic. Aceasta reteta este foarte buna. Se fierb ouale rascoapte si se decojesc. Se prajesc usor ficateii in unt. Se taie ouale in jumatate pe lungime, se scot galbenusurile si se freaca cu lingura pana devin ca o pasta. Ficateii se toaca foarte marunt, se amesteca cu galbenusurile, cu verdeata fin tocata, sare, smantana si mustarul. Se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Se prepara aspic din maruntaie de pasare care se fierb. Se lasa supa obtinuta sa se limpezeasca, se strecoara si se toarna jumatate intr-un vas de sticla incasabil. Se lasa la rece ca sa se intareasca, apoi se asaza ouale, se toarna peste ele restul de aspic si se pune vasul la rece.


Se servesc a doua zi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide