Oua umplute cu ton

Se fierb ouale tari (7 minute) si se decojesc. 5 dintre oua se taie in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. La celelalte doua li se taie un c

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua
  • 2 conserve mici de ton in apa (sau o cutie mare)
  • 3 linguri de maioneza
  • 2 linguri de sos cocktail (ketchup cu hrean
  • boia de ardei iute
  • un pic de lamaie si usturoi)
  • 1 rosie mica
  • o legatura mica de marar verde

Mod de preparare

Se fierb ouale tari (7 minute) si se decojesc. 5 dintre oua se taie in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. La celelalte doua li se taie un capacel si se scoate galbenusul. Se amesteca galbenusurile cu tonul scurs bine, maioneza si sosul de cocktail pana se obtine o pasta consistenta. Se poate pune si o lingura de marar tocat in aceasta umplutura.

Se umple ouale cu aceasta pasta si se orneaza cu frunze de marar verde.

La cele doua oua la care li s-a taiat capacel, li se pune capacel din jumatati de rosie la care i s-a scos miezul, astfel incat sa arate ca niste ciupercute. Cred ca e mai clar in poza decat pot eu sa descriu in cuvinte.
Se aranjeaza pe un platou inconjurate de feliute de paine (bagheta).

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza rapida pe lipie libaneza

M-am gandit sa te invat sa-ti pregatesti o pizza, altfel de cum ai mancat-o pana acum. Mult mai simpla, mult mai rapida: pe...

Pizza rapida pe lipie libaneza
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide