Aceasta reteta de oua umplute cu salata de ton este o reteta de aperitiv potrivita pentru orice sarbatoare sau petrecere. O alternativa minunata la clasicele oua umplute.
Aceasta reteta de oua umplute cu salata de ton ne-a fost oferita de Rodiva - for the love of cakes. Este o alternativa delicioasa la reteta clasica de oua umplute.
Fierbeti cele 5 oua, scurgeti-le de apa si treceti-le printr-un jet de apa rece. Curatati-le de coaja si taiati-le in jumatate.
Scoateti cu grija galbenusul si amestecati-l cu patrunjelul verde tocat, conserva de ton scursa, ardeiul rosu tocat, porumbul si cu ceapa verde tocata. Sarati si piperati dupa gust.
Faceti o maioneza dintr-un ou, adaugati iaurtul grecesc si zeama de lamaie dupa gust dupa care adaugati-o amestecului de galbenus.
Umpleti jumatatile de oua cu acest amestec si serviti-le pe o pelicula fina din sosul de maioneza de mai sus.
Ouale umplute cu salata de ton sunt niste aperitive potrivite pentru orice masa de sarbatoare.
De sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...
Tarta rustica cu prune si nuci