Oua umplute cu salata de ton

Aceasta reteta de oua umplute cu salata de ton este o reteta de aperitiv potrivita pentru orice sarbatoare sau petrecere. O alternativa minunata la clasicele oua umplute.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 conserva ton
  • 1/2 ardei rosu (daca e mare)
  • 1 conserva mica de porumb dulce
  • 3 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
  • maioneza dintr-un ou
  • 1 iaurt grecesc
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Aceasta reteta de oua umplute cu salata de ton ne-a fost oferita de Rodiva - for the love of cakes. Este o alternativa delicioasa la reteta clasica de oua umplute.

Fierbeti cele 5 oua, scurgeti-le de apa si treceti-le printr-un jet de apa rece. Curatati-le de coaja si taiati-le in jumatate.

Scoateti cu grija galbenusul si amestecati-l cu patrunjelul verde tocat, conserva de ton scursa, ardeiul rosu tocat, porumbul si cu ceapa verde tocata. Sarati si piperati dupa gust.

Faceti o maioneza dintr-un ou, adaugati iaurtul grecesc si zeama de lamaie dupa gust dupa care adaugati-o amestecului de galbenus.

Umpleti jumatatile de oua cu acest amestec si serviti-le pe o pelicula fina din sosul de maioneza de mai sus. 


Ouale umplute cu salata de ton sunt niste aperitive potrivite pentru orice masa de sarbatoare.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta rustica cu prune si nuci

De sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...

Tarta rustica cu prune si nuci
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide