O delicioasa reteta de aperitive cu oua, oua umplute cu pasta de peste, o reteta simplu de preparat, cu un grad de complexitate redus, delicioasa pentru intreaga familie.
Va prezentam o reteta delicoasa: oua umplute cu pasta de peste. Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se rupa. Galbenusurile se pun intr-un castron si se adauga untul si o lingurita de pasta de peste ce se cumpara gata preparata. Se freaca totul bine pana ce se obtine o pasta omogena cu care se umplu albusurile. Se asaza pe o farfurie si se pun imprejur frunze de salata verde. Aceasta reteta de oua umplute cu pasta de peste este simplu de preparat si foloseste ingrediente foarte ieftine
Ouale umplute cu pasta de peste reprezinta un aperitiv excelent si foarte delicios. Pofta buna !
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios