Oua umplute cu pasta de peste

Pestele se fierbe in apa rece. Cand s-a inmuiat, se scoate si se zdrobeste cu furculita, apoi se freaca energic cu o lingura din lemn, adaugand, picat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g peste marunt
  • o ceapa
  • 6 linguri de ulei
  • o lingurita de mustar
  • o lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pestele se fierbe in apa rece. Cand s-a inmuiat, se scoate si se zdrobeste cu furculita, apoi se freaca energic cu o lingura din lemn, adaugand, picatura cu picatura cam doua linguri de ulei. Ouale se fierb un sfert de ora, astfel incat galbenusul sa fie tare. Dupa ce s-au racit, se taie in doua, pe lungime, dand deoparte galbenusurile. Doua dintre acestea se adauga la pasta de peste si se omogenizeaza, iar din celelalte doua, impreuna cu uleiul ramas si cu mustarul, se prepara o maioneza. Se ia cate o lingurita din pasta de peste si se preseaza in cavitatile albusurilor, iar deasupra se aranjeaza cate putina maioneza.
Se orneaza cu feliute subtiri de castravete murat si cu buchetele de marar.

Alte aperitive retete recomandate

Ciuperci umplute

Rulada de spanac

Rulada de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors