Oua umplute cu pasta de peste

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se sfarame. Galben

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 50 g unt proaspat
  • 1 lingurita pasta de peste (ansoa)
  • citeva frunze de salata verde

Mod de preparare

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se sfarame.

Galbenusurile se pun intr-un castron si se adauga: untul si o lingurita de pasta de peste. Toate acestea se freaca bine pina ce se obtine o pasta omogena cu care se umplu albusurile.

Se aseaza pe o farfurie si se pun imprejur frunze de salata verde.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Ciorba de vacuta

Chiftele de dovlecei

Dovlecei cu branza la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors