Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se sfarame. Galben
Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se sfarame.
Galbenusurile se pun intr-un castron si se adauga: untul si o lingurita de pasta de peste. Toate acestea se freaca bine pina ce se obtine o pasta omogena cu care se umplu albusurile.
Se aseaza pe o farfurie si se pun imprejur frunze de salata verde.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Ciorba de vacuta
Chiftele de dovlecei
Dovlecei cu branza la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post