Oua umplute cu pasta de anchois

Ouale umplute cu peste sunt excelente ca aperitive reci. Pentru a prepara reteta ingredientele necesare sunt: oua, unt, peste.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 50 g unt
  • 1 lingurita pasta de peste (anchois)
  • cateva frunze de salata verde.

Mod de preparare

Ouale umplute cu pasta de peste pot fi servite la un bufet suedez.  Prepara-le astfel: fierbem ouale pana devin foarte tari, apoi le curatam si le taiem pe lung. Scoatem cu grija galbenusul din albus. Punem galbenusul intr-un castron apoi punem o lingurita de pasta de peste si untul. Amestecam bine de tot pana obtinem acea pasta consisitenta cu care putem umple ouale.


Se servesc pe pat de salata

 

Alte retete cu ou recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors