Se fierb ouale, se curata de coaja si se taie in doua parti egale. Se scot galbenusurile, se pun intr-o farfurie adanca, se sfarama cu o furculita si
Se fierb ouale, se curata de coaja si se taie in doua parti egale. Se scot galbenusurile, se pun intr-o farfurie adanca, se sfarama cu o furculita si se amesteca cu maioneza facuta din galbenusul crud, mustarul si uleiul adaugat treptat. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se umplu jumatatile de albus. Dupa gust, verdeata se poate pune in amestec sau deasupra oualor.
Cand sunt gata, jumatatile de ou se acopera cu maioneza, se orneaza cu jumatati de masline si se asaza pe un platou garnisit cu frunze verzi de salata. Se servesc in ziua in care au fost preparate.
Alte retete aperitive recomandate
Rulada cu spanac
Ciuperci umplute
Chiftelute
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post