Oua umplute cu ficatei de pasare

Ouale se fierb in apa cu sare, se tin cateva minute in apa rece, se scot si se curata de coaja. Se taie pe lung, in doua parti egale. Galbenusurile se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 4 ficatei fierti de pasare
  • verdeata tocata
  • o lingurita de mustar
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Ouale se fierb in apa cu sare, se tin cateva minute in apa rece, se scot si se curata de coaja. Se taie pe lung, in doua parti egale. Galbenusurile se pun intr-o farfurie adanca, se sfarama bine, se amesteca apoi cu ficateii de pasare fierti si tocati marunt, cu verdeata tocata si o lingurita de mustar. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se umplu jumatatile de albus cu el.
Ouale se asaza pe un platou ornat cu frunze de salata sau de andive, iar in sezonul cald, cu jumatati

de rosii si ardei gras. Dupa gust, ele pot fi servite alaturi de ficatei de pasare preparati in sos de vin.

Alte retete aperitive recomandate

Chiftelute

Ciuperci umplute

Rulada cu spanac

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors