Oua umplute cu ficat cu aroma de coniac

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in jumatati pe lung. Intr-o craticioara, pe foc mic, se prajeste in unt ficatul taiat in bucati mici, impreu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 buc. ficat de gaina
  • o ceapa
  • o lingurita cu virf de unt
  • 2 linguri de coniac
  • sare
  • piper
  • citeva frunze de salata verde

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in jumatati pe lung. Intr-o craticioara, pe foc mic, se prajeste in unt ficatul taiat in bucati mici, impreuna cu ceapa. Cind ceapa se aureste, se ia vasul la o parte, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga in compozitie galbenusurile fierte. Se da totul de doua ori prin masina de tocat. Se omogenizeaza amestecul, se pune coniac si se umplu albusurile.
Se asaza pe platou peste frunze de salata verde, taiate, si se servesc in urmatoarele 5 minute

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors