Oua umplute cu castraveti si maioneza

Se fierb ouale rascoapte, se taie in doua pe lungime, se scot galbenusurile, care se freaca cu lingura de lemn pana se fac pasta. Se amesteca cu marar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 4 linguri maioneza
  • 1 castravecior acru
  • marar verde tocat
  • 2 lingurite mustar
  • ridichi
  • masline
  • salata verde

Mod de preparare

Se fierb ouale rascoapte, se taie in doua pe lungime, se scot galbenusurile, care se freaca cu lingura de lemn pana se fac pasta. Se amesteca cu marar tocat, cu castravetele tocat si scurs de zeama, cu mustarul si cu maioneza. Se umplu albusurile, se aranjeaza pe fiecare cate o feliuta de ridiche, peste care se pune jumatate de maslina. Se taie salata verde subtire, se asaza pe un platou, iar deasupra se pun ouale.
Se servesc reci.

Alte retete:

Oua umplute cu ciuperci

Chiftelute

Zacusca

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sufleu de conopida cu sunca si marar

Imi place foarte mult gustul de conopida, dar totusi varianta cu maioneza nu mi-e foarte draga, asa ca am incercat sa o...

Sufleu de conopida cu sunca si marar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide