Se fierb ouale tari, se taie in jumatate si se scot cu grija galbenusurile care se sfarima si se amesteca impreuna cu ceapa taiata marunt, ardeiul ros
Se fierb ouale tari, se taie in jumatate si se scot cu grija galbenusurile care se sfarima si se amesteca impreuna cu ceapa taiata marunt, ardeiul rosu taiat marunt, miezul de paine si cu anchois. Se incorporeaza 3 galbenusuri crude.
Intre timp se incinge cuptorul la temperatura medie spre mica 160 grade, se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se umplu cu amestecul de mai sus jumatatile de ou, se pune in tava umplutura ramasa si deasupra se pun ouale umplute. Se pune pe fiecare ou putin unt si se coace cam 20 min.
Se servesc calde
De ceva vreme nu am mai facut clatite. Acum cateva zile am vazut clatitele pufoase postate de bucataras Cristeena. Mi-a facut...
Desert clatite pufoase cu afine si lamaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala