Oua umplute

Ouale se fierb tari, dupa care se curata si se taie in jumatati. Se scot galbenusurile cu grija si se amesteca impreuna cu uleiul, sarea, piperul si s

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 3-4 linguri telemea rasa
  • 2-3 catei usturoi
  • verdeata
  • piper

Mod de preparare

Ouale se fierb tari, dupa care se curata si se taie in jumatati. Se scot galbenusurile cu grija si se amesteca impreuna cu uleiul, sarea, piperul si se adauga telemeaua rasa, usturoi pisat bine si verdeata tocata. Se umplu albusurile cu acest amestec si se aranjeaza pe un paltou, pe pat de frunze de salata.
Se orneaza cu felii de rosii.

Alte retete:

Ciuperci umplute

Piftie de curcan

Ciuperci la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors