Oua sucevene

Se fierb ouale rascoapte, se decojesc si se preseaza bine cu lingura de lemn, se amesteca cu o lingura de unt, ou patrunjel verde tocat, sare si piper

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • patrunjel verde
  • pesmet
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper
  • 1 albus de ou

Mod de preparare

Se fierb ouale rascoapte, se decojesc si se preseaza bine cu lingura de lemn, se amesteca cu o lingura de unt, ou patrunjel verde tocat, sare si piper. Din aceasta compozitie se modeleaza sfere care se inmoaie in albus crud de ou, se dau prin pesmet si se prajesc in unt.
Se servesc garnitura la legume sote sau la fripturi.

Alte retete:

Chiftele

Conopida la cuptor

Galuste cu prune

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors