Se fierb ouale tari. Cind sint reci se curata, se taie felii rotunde si se asaza pe o farfurie unele peste altele. Separat se face un sos de mustar cu
Se fierb ouale tari. Cind sint reci se curata, se taie felii rotunde si se asaza pe o farfurie unele peste altele.
Separat se face un sos de mustar cu ou si anume: se pun intr-un castron o lingurita de mustar, galbenusurile crude si un praf de sare. Se freaca cu o lingura de lemn pina s-a amestecat oul cu mustarul, apoi se adauga, putin cite putin, ulei.
Cind sosul este gata, se pun 2-3 castraveti ca si capetele de albus rascopt, toate taiate foarte marunt. Se potriveste de sare si de acru.
Este bine ca sosul sa fie putin mai sarat.
Acest sos se toarna peste feliile de ou asezate in farfurie si imprejur se pun foi de salata verde si felii subtiri de ridichi.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri:
Salata de andive si ridichi
Tarta cu spanac
Supa crema de sparanghel
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post