Oua picante umplute

Ouale se fierb rascoapte, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se freaca cu o lingura de lemn pana se obtine o

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita mustar
  • 1 gogosar rosu
  • 4 masline
  • 1 salata verde
  • sare

Mod de preparare

Ouale se fierb rascoapte, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se freaca cu o lingura de lemn pana se obtine o pasta. Se adauga miezul de la masline, smantana, mustarul, sare, putin piper, dupa gust si verdeata tocata marunt. Se amesteca bine totul si se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Pe fiecare jumatate de ou se pune in mijlocul umpluturii cate o jumatate de maslina si o fasie mica de gogosar rosu.


Se aranjeaza, pe o farfurie mare, salata verde taiata ca taiteii, se pun deasupra ouale si se servesc.

Alte aperitive:

Oua umplute cu ciuperci Arici din pateu de ficat de pui Ciuperci pane

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide