Oua picante la borcan

Se da in fiert 1 I apa cu 2 ardei iuti, 2 lingurite cimbru, 3 foi de dafin, 2 lingurite chimen si 1 lingurite sare. Lasam sa fiarba la foc moale 10 mi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ardei iuti
  • 2 lg de cimbru
  • 3 foi de dafin
  • 2 lg de chimen
  • 1 lingurita de sare
  • 8 oua fierte

Mod de preparare

Se da in fiert 1 I apa cu 2 ardei iuti, 2 lingurite cimbru, 3 foi de dafin, 2 lingurite chimen si 1 lingurite sare.

Lasam sa fiarba la foc moale 10 min.

Se ciocnesc 8 oua fierte tari.

Se asaza intr-un borcan si se acopera cu zeama fiarta.

Lasam la marinat 2 zile.
Alte retete recomandate

Ciorba de spanac

Pui cu spanac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Snitele de porc in crusta de cartofi

Am vazut aceasta reteta la un bucataras dragalas - Mihaela63 si am zis ca trebuie incercata neaparat. Ne plac snitelele tare...

Snitele de porc in crusta de cartofi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide