Oua pe salata verde

Se fierb ouale rascoapte, se curata de coaja si se rad 5 oua pe razatoarea mare de legume. Se curata si se rade ceapa pe razatoarea mica. Se toaca ma

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua
  • 1 ceapa mica
  • 1 salata verde
  • 1 lingurita ulei
  • 1 lamaie
  • 2 rosii
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se fierb ouale rascoapte, se curata de coaja si se rad 5 oua pe razatoarea mare de legume. Se curata si se rade ceapa pe razatoarea mica. Se toaca marunt patrunjelul verde. Se amesteca toate cu putin ulei si zeama de lamaie dupa gust.

Pe un platou rotund se pune salata verde, taiata fasii, in forma de coroana. Peste salata verde se pune cate o felie de rosie si cate o felie de ou fiert, iar in mijlocul gol se pune compozitia de oua.


Se serveste rece.

Alte aperitive:

Zacusca de ciuperci Chiftele Oua umplute cu ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide