Oua pe felii de paine prajita

Se fierb ouale moi aproximativ patru minute. Painea se taie felii subtiri, cascavalul se rade, untul se topeste pe foc. Intr-un vas de inox uns cu unt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 felii de paine
  • 100 gr cascaval ras
  • 25 gr unt

Mod de preparare

Se fierb ouale moi aproximativ patru minute. Painea se taie felii subtiri, cascavalul se rade, untul se topeste pe foc. Intr-un vas de inox uns cu unt se asaza feliile de paine, deasupra pe fiecare felie se pune cate un ou, apoi se rade cascaval peste tot, se stropeste totul cu unt topit si se introduce vasul in cuptor sa se rumeneasca.
Se servesc calde.

Alte aperitive:

Oua umplute cu ciuperci

Zacusca

Placinta cu dovleac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide