Oua ochiuri pe pat de legume

Se fac in cuptor Se curata morcovii si se taie felii. Se curata ceapa verde si se taie bucati. Ambele se calesc in unt incins 2-5 min. Se sareaza si s

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • 60 g sunca
  • 4 linguri smantana
  • hasmatuchi
  • 4 oua

Mod de preparare

Se fac in cuptor

Se curata morcovii si se taie felii. Se curata ceapa verde si se taie bucati.

Ambele se calesc in unt incins 2-5 min. Se sareaza

si se pipereaza.

Se incinge cuptorul la 220 °C.

Se taie sunca fasii si se asaza cu legumele in forme mici de sufleu, unse.

Amestecam smantana cu hasmatuchi tocat, sare si piper si se repartizeaza pe legume.

In fiecare forma se sparge un ou. Formele se asaza intr-o forma mare de sufleu, cu apa fierbinte. Se lasa sa se coaca la cuptor cca 10 min. Sunt gata cand oul este cleios.
Se servesc cu toast.

Alte retete culinare

Sparanghel

Ciuperci cuptor

Ciuperci umplute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta-melc cu sunca si mozarella

Dupa cum deja ma stiti, ador retetele rapide si cu ingrediente putine :)) Asa ca v-am mai adus una, cat de buna este, depinde...

Placinta-melc cu sunca si mozarella
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide