Se fierb ouale moi, nu se curata de coaja si se lasa in apa calduta ca sa se mentina calde. Se prajesc feliile de paine in unt. Pe un platou se aranj
Se fierb ouale moi, nu se curata de coaja si se lasa in apa calduta ca sa se mentina calde. Se prajesc feliile de paine in unt. Pe un platou se aranjeaza feliile de paine fierbinti, pe fiecare felie se pune un ou curatat si se toarna un sos de rosii mai grosut, dar tot fierbinte.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Chiftele
Placinta cu dovleac
Zacusca de ciuperci
Pentru că ieri am cumpărat de la piaţă vişine,o parte le-am făcut dulceaţă,iar celelalte le-am pus în borcane...
Chec cu visineDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri