Oua moi cu sos

Se fierb ouale moi, nu se curata de coaja si se lasa in apa calduta ca sa se mentina calde. Se prajesc feliile de paine in unt. Pe un platou se aranj

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 felii de paine
  • sos de rosii
  • sare
  • piper
  • unt

Mod de preparare

Se fierb ouale moi, nu se curata de coaja si se lasa in apa calduta ca sa se mentina calde. Se prajesc feliile de paine in unt. Pe un platou se aranjeaza feliile de paine fierbinti, pe fiecare felie se pune un ou curatat si se toarna un sos de rosii mai grosut, dar tot fierbinte.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Chiftele

Placinta cu dovleac

Zacusca de ciuperci

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu visine

Pentru că ieri am cumpărat de la piaţă vişine,o parte le-am făcut dulceaţă,iar celelalte le-am pus în borcane...

Chec cu visine
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii