Oua mimoza

Ouale se fierb tari, apoi se curata de coaja. Se taie in jumatate, pe lungime, se curata de galbenusuri si se umplu apoi albusurile cu maioneza picant

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 150 gr maioneza picanta
  • ridichi
  • masline
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Ouale se fierb tari, apoi se curata de coaja. Se taie in jumatate, pe lungime, se curata de galbenusuri si se umplu apoi albusurile cu maioneza picanta. Se presara deasupra galbenusurile rase.
Se orneaza cu felii de ridichi sau masline si patrunjel verde presarat deasupra.

Alte retete:

Ciuperci umplute

Piftie de curcan

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rețeta de chec pufos cu nuci: Deliciu moale și aromat, perfect pentru orice ocazie

Această rețetă simplă și ușor de preparat îți va încânta familia și invitații la orice ocazie....

Rețeta de chec pufos cu nuci: Deliciu moale și aromat, perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide