Oua in sos vermut

Untul topit se amesteca impreuna cu pudra de mustar si faina. Se adauga vermutul si se amesteca continuu pana la ingrosarea sosului. Se lasa pe foc c

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua fierte tari
  • 25 gr unt
  • 1
  • 5 lingurite pudra de mustar
  • 25 gr faina
  • 2 linguri vermut
  • 375 ml lapte
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • fire de marar

Mod de preparare

Untul topit se amesteca impreuna cu pudra de mustar si faina. Se adauga vermutul si se amesteca continuu pana la ingrosarea sosului. Se lasa pe foc cateva minute, apoi se adauga sare, piper si tarhonul. Ouale taiate in jumatati se pun pe un platou, se toarna deasupra lor sosul fierbinte si se

decoreaza cu fire de marar.


Se servesc imediat.

Alte aperitive:

Oua umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu porc si ghebe

O noua retete pregatita cu paste Hutton. De aceasta data o reteta cu carne, ghebe si sos de rosii super delicioasa, dar daca...

Paste cu porc si ghebe
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide