Oua in sos vermut

Untul topit se amesteca impreuna cu pudra de mustar si faina. Se adauga vermutul si se amesteca continuu pana la ingrosarea sosului. Se lasa pe foc c

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua fierte tari
  • 25 gr unt
  • 1
  • 5 lingurite pudra de mustar
  • 25 gr faina
  • 2 linguri vermut
  • 375 ml lapte
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • fire de marar

Mod de preparare

Untul topit se amesteca impreuna cu pudra de mustar si faina. Se adauga vermutul si se amesteca continuu pana la ingrosarea sosului. Se lasa pe foc cateva minute, apoi se adauga sare, piper si tarhonul. Ouale taiate in jumatati se pun pe un platou, se toarna deasupra lor sosul fierbinte si se

decoreaza cu fire de marar.


Se servesc imediat.

Alte aperitive:

Oua umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors