Oua in sos de smantana

Se fierb ouale tari si se decojesc. Se amesteca smantana cu faina si 1 praf de sare. Se unge un vas cu unt, se toarna jumatate din cantitatea de sman

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 pahare smantana
  • marar verde tocat
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite faina
  • 25 gr unt

Mod de preparare

Se fierb ouale tari si se decojesc. Se amesteca smantana cu faina si 1 praf de sare. Se unge un vas cu unt, se toarna jumatate din cantitatea de smantana, se taie ouale in jumatati in lung si se aranjeaza cu galbenusul in sus, se presara piper, apoi se acopera cu restul de smantana si se presara marar verde tocat. Se introduc in cuptor pana se rumenesc.


Se servesc calde.

Alte aperitive:

Zacusca

Ciuperci umplute

Papanasi fierti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide