Se fierb ouale jumatate tari si se curata. Se asaza pe farfuria cu care vom servi la masa, felie de limba fiarta, iar deasupra se pun ouale in ordine
Se fierb ouale jumatate tari si se curata. Se asaza pe farfuria cu care vom servi la masa, felie de limba fiarta, iar deasupra se pun ouale in ordine unele linga altele. Deasupra se toarna aspicul bine racorit, cite putin odata, ca sa se prinda de oua.
Operatia aceasta se face la loc racoros si farfuria nu se misca din loc pina nu este aspicul intarit.
Inainte de a servi, se pune imprejurul oualor aspic tocat si salata verde taiata ca taiteii.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Placinta cu spanac si carne de pui
Pulpe de pui cu sos picant
Tocana de ciuperci de padure
Sunt indragostita de aceste prajituri pufoase cu fructe. Profit de faptul ca sunt multe fructe proaspete acum pe piata, iar...
Desert prajitura pufoasa cu capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala