Ouale se fierb moi, apoi se curata de coaja si se pun intr-o tava unsa cu unt. Se prepara repede sosul alb. Untul se incalzeste , se presara cu faina
Ouale se fierb moi, apoi se curata de coaja si se pun intr-o tava unsa cu unt. Se prepara repede sosul alb. Untul se incalzeste , se presara cu faina, se amesteca bine, dupa care se stinge cu lapte caldut. Se adauga in sos jumatate din cascavalul ras si se sareaza. Se rastoarna sosul alb peste ouale din tava, iar deasupra se presara restul de cascaval ras. Tava se da la cuptor, pe foc mediu si se lasa la gratinat.
Ouale se servesc imediat.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Rulada de porc
Chiftele
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post