Oua fierte partial

Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Metodele de firbere si secretele reusitei sunt aceleasi ca si pentru ouale moi, doar timpul de firbere este putin mai lung. Trebuie sa socotim 5-6 minute pentru prima metoda, 4 minute pentru a doua si 10 minute pentru a treia.


    Ouale cleioase pot fi servite simple sau cu diferite sosuri calde, sos alb, sos bechamel, sos de rosii.

    Prajitura de post, cu suc de rosii

    O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

    Negresa de post cu nuci

    Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

    Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

    Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

    Parteneri
    Gustos.RO

    Gogosi de post

    Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

    Gogosi de post
    ReteteCulinare.RO

    Cornulete fragede cu bors

    Cornulete fragede cu bors