Oua cu unt

Ouale fierte tari se taie in sferturi si se asaza pe o farfurie. Untul topit, in prealabil si stins cu putin otet, se toarna deasupra oualor. Se condi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua tari
  • 50 gr unt
  • otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale fierte tari se taie in sferturi si se asaza pe o farfurie. Untul topit, in prealabil si stins cu putin otet, se toarna deasupra oualor. Se condimenteaza cu sare si piper si se servesc.
Alte retete culinare:

Ciuperci umplute

Piftie de curcan

Rulada de porc

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Paste quatro formaggi

O reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...

Paste quatro formaggi
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala