Ouale fierte tari se taie felii. Se pregateste un sos din mustar amestecat cu galbenusurile, zeama de lamaie si ulei. Pe un platou se asaza salata ve
Ouale fierte tari se taie felii. Se pregateste un sos din mustar amestecat cu galbenusurile, zeama de lamaie si ulei.
Pe un platou se asaza salata verde, feliile de ou, se presara cu ceapa verde si usturoi verde, apoi se toarna sosul de mustar.
Se decoreaza cu masline si frunze de patrunjel.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Oua umplute
O reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala