Oua cu sos de mustar

Ouale fierte tari se taie felii. Se pregateste un sos din mustar amestecat cu galbenusurile, zeama de lamaie si ulei. Pe un platou se asaza salata ve

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua fierte tari
  • 12 masline
  • 2 galbenusuri
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 lingurita zeama lamaie
  • 1 lingura mustar
  • 1 salata verde

Mod de preparare

Ouale fierte tari se taie felii. Se pregateste un sos din mustar amestecat cu galbenusurile, zeama de lamaie si ulei.

Pe un platou se asaza salata verde, feliile de ou, se presara cu ceapa verde si usturoi verde, apoi se toarna sosul de mustar.


Se decoreaza cu masline si frunze de patrunjel.

Alte aperitive:

Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Oua umplute

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Paste quatro formaggi

O reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...

Paste quatro formaggi
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala