Oua cu sos de ceapa

Se fierb ouale rascoapte. Ceapa se taie feliute foarte subtiri si se pune in tigaie cu unt sa se inmoaie bine, pe foc mic. Se adauga faina si se stin

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 oua
  • 30 gr unt
  • 1 lingurita cu faina
  • 1 pahar vin alb
  • 1 ceapa sau 5-6 fire de ceapa verde
  • felii de paine prajite in unt

Mod de preparare

Se fierb ouale rascoapte. Ceapa se taie feliute foarte subtiri si se pune in tigaie cu unt sa se inmoaie bine, pe foc mic. Se adauga faina si se stinge cu vin, apoi se adauga sare, piper si se lasa sa fiarba in vin. Ouale se curata, se taie in sferturi si se introduc in sos.


Cand a scazut vinul, se servesc cu paine prajita in unt.

Alte retete:

Oua umplute cu ciuperci

Chiftele

Zacusca

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors