Ouale se fierb si se lasa in apa calduta ca sa se mentina calde. Se prepara sosul: 25 gr unt se pun intr-o tigaie ca sa se topeasca, se adauga faina
Ouale se fierb si se lasa in apa calduta ca sa se mentina calde. Se prepara sosul: 25 gr unt se pun intr-o tigaie ca sa se topeasca, se adauga faina si se amesteca sa se incorporeze faina in unt, se toarna laptele treptat si se amesteca continuu ca sa nu se faca cocoloase. Se ia vasul de pe foc, se amesteca sosul cu 100 gr cascaval ras pe razatoarea mica, cu sare, piper, verdeata tocata. Intr-un vas de inox se asaza ouale decojite si deasupra se toarna sosul. Se presara restul de cascaval deasupra si se introduc in cuptor sa se rumeneasca.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Zacusca Chiftelute
Imi place foarte mult gustul de conopida, dar totusi varianta cu maioneza nu mi-e foarte draga, asa ca am incercat sa o...
Sufleu de conopida cu sunca si marar