Oua cu sardele

Se ia un platou dreptunghiular si pe doua colturi vis-a-vis, in diagonala, se asaza cate cinci sardele in forma de evantai cu capetele in coltul plat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 10 sardele
  • 3-4 rosii
  • 2 ridichi de luna
  • 1 castravete mic

Mod de preparare

Se ia un platou dreptunghiular si pe doua colturi vis-a-vis, in diagonala, se asaza cate cinci sardele in forma de evantai cu capetele in coltul platoului. Peste capete se pune o ridiche rosie curatata dar cu coaja nedesprinsa. De la un capat la altul al celor doua colturi libere se pun felii de rosii iar peste ele se pun felii de oua semi-suprapuse si peste feliile de oua cate o felioara subtire dintr-un castravecior in asa fel incat sa nu acopere decat jumatate din galbenus. In lipsa de castravete se pune o frunzulita de patrunjel verde.


Ouale cu sardele se servesc reci.

Alte retete:

Placinta cu dovleac Ciuperci umplute Zacusca

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide