Ouale cu rosii si ceapa verde este un aperitiv delicios. Ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime.
Ouale cu rosii si ceapa verde este un aperitiv delicios. Ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se spala si se taie felii. Jumatatile de ou se aseaza pe un platou. Smantana se amesteca cu mustar, ceapa verde si sare. Sosul obtinut se toarna peste oua. Preparatul se decoreaza cu frunze de patrunjel verde.
Ouale cu ceapa verde se serveste rece, cu felii de rosii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post