Oua cu rosii

Rosiile se spala, se sterg si se taie un sfert din ele, in partea coditei. Se scoate miezul din fiecare rosie, se lasa la scurs de zeama, apoi se umpl

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 6 rosii
  • 200 gr maioneza
  • 600 gr salata de legume
  • cateva foi de salata verde sau crengute de patrunjel verde

Mod de preparare

Rosiile se spala, se sterg si se taie un sfert din ele, in partea coditei. Se scoate miezul din fiecare rosie, se lasa la scurs de zeama, apoi se umplu cu salata de legume. Se asaza peste fiecare rosie cate o jumatate de oua, fiert in prealabil. Se modeleaza deasupra oului maioneza si se pun rosiile pe platou.
Se servesc pe pat de salata verde, presarate cu patrunjel verde.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor

Placinta de dovleac

Chiftele

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert biscuiti cu ciocolata, stafide si goji, fara zahar

Cand faci biscuiti cu ciocolata, dar fara zahar, iti permiti sa mananci mai multi, ca nu te mustra prea tare constiinta :D,...

Desert biscuiti cu ciocolata, stafide si goji, fara zahar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide