Oua cu kaizer in paine, friganele cu cas

Procesul tehnologic: - friganelele sunt din miezul painii si albusul oualor ramase afara din feliile scobite

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua
  • paine
  • kaizer
  • cas
  • legume
  • condimente

Mod de preparare

Procesul tehnologic:

- friganelele sunt din miezul painii si albusul oualor ramase afara din feliile scobite


la micul dejun

Pofta buna!

Reteta Oua cu kaizer in paine, friganele cu cas propusa de BD

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide