Oua cu creveti

Din faina, 30 gr unt si lapte, se prepara un sos alb. Crevetii decojiti se amesteca in sosul alb, cu patrunjel tocat, 1 lingurita cu mustar, sare, pi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • creveti
  • patrunjel verde tocat
  • 1 lingurita mustar
  • 50 gr cascaval ras
  • 50 gr unt
  • 1
  • 5 ceasti lapte
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Din faina, 30 gr unt si lapte, se prepara un sos alb. Crevetii decojiti se amesteca in sosul alb, cu patrunjel tocat, 1 lingurita cu mustar, sare, piper dupa gust. Se fierb ouale rascoapte, se curata de coaja si se taie felii sau sferturi si se amesteca usor in sos. Se toarna totul intr-un platou inoxidabil uns cu unt, se presara un strat subtire de cascaval ras si se pune in cuptor sa se gratineze.


Se servesc imediat ce sunt gata.

Alte retete:

Zacusca

Placinta cu dovleac

Ciuperci umplute

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors