Ouale se fierb mari. Li se taie in capac si se scoate galbenusul. Se toaca marunt ciupercile si se amesteca impreuna cu branza si margarina pana se f
Ouale se fierb mari. Li se taie in capac si se scoate galbenusul. Se toaca marunt ciupercile si se amesteca impreuna cu branza si margarina pana se formeaza o pasta. Se adauga sare, piper, usturoi tocat marunt si delikat. Se umple fiecare ou cu pasta de ciuperci, se acopera cu un strat de maioneza si apoi capacul oului. Se taie la rosie un capacel, se scobeste miezul si se asaza oul inauntrul ei.
Se orneaza cu verdeata tocata marunt si felioare de lamaie.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Oua umplute Ciuperci la cuptor
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala