Oua cu crema de ciuperci

Ouale se fierb mari. Li se taie in capac si se scoate galbenusul. Se toaca marunt ciupercile si se amesteca impreuna cu branza si margarina pana se f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua fierte tari
  • 150 gr ciuperci
  • 100 gr branza
  • 1 lingura margarina
  • 10 rosii
  • sare
  • piper
  • Delikat
  • usturoi

Mod de preparare

Ouale se fierb mari. Li se taie in capac si se scoate galbenusul. Se toaca marunt ciupercile si se amesteca impreuna cu branza si margarina pana se formeaza o pasta. Se adauga sare, piper, usturoi tocat marunt si delikat. Se umple fiecare ou cu pasta de ciuperci, se acopera cu un strat de maioneza si apoi capacul oului. Se taie la rosie un capacel, se scobeste miezul si se asaza oul inauntrul ei.


Se orneaza cu verdeata tocata marunt si felioare de lamaie.

Alte aperitive:

Piftie de curcan Oua umplute Ciuperci la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors