Oua cu cabanos sau ficat de pasare

Pentru oua cu cabanos sau ficat de pasare ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cand sint gata se curata si se pun in pahar.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua (2/pers.)
  • 150 g cabanos sau 1 ficat de pasare
  • 1 lingura unt
  • sare
  • patrunjel verde tocat fin

Mod de preparare

Pentru oua cu cabanos sau ficat de pasare ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cand sint gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors